Tule kokemaan pakohuoneseikkailu vuonna

1951 rakennettuun Merikarvian terveystaloon

Peliajat varattavissa vain vekkokaupasta!

 

 

Pakohuone -Neuvola

Avajaiset 18.5.2024

 

Kätilö, vahtimestari ja terveysisar ovat olleet matkalla Ruotsissa Merikarvian kummikaupungissa Skogissa, Skogin neuvolan avajaisissa, kun Merikarvialle on syntynyt neljä tyttövauvaa ihan parin tunnin sisällä. Paikalla tuurannut opiskelija on kiireessä unohtanut kirjata lasten tiedot merkkilappuihin. Lasten nilkkoihin oli laitettu vain tyhjät eriväriset laput, ei nimitietoja, ei edes päivämäärää. Tiedot kirjataan aina kyllä syntymätodistuksiinkin, mistä asian voisi tarkistaa, mutta arkiston avaimetkin ovat hukassa. Vauvoja tullaan kohta hakemaan ja henkilökunnalla ei ole hajuakaan kuka on kenenkin vauva?

 

“Neuvola” pakohuone on yksihaarainen ja tasoltaan melko haastava. Sopii myös perheille. Pakohuone ei ole esteetön.

 

HINTA

Huoneeseen mahtuu kerrallaan pelaamaan 2-6 henkeä. Perushinta on 80€ (sis. 24% alv.) sisältäen 2 pelaajaa ja tämän jälkeen jokaisesta lisäpelaajasta menee lisämaksua 5€/pelaaja. Pakohuonepeliä varatessasi, valitse pelaajien määrä valikosta.

 

VARAUSEHDOT
1. Pelipaikalle on saavuttava 15 minuuttia ennen peliä. Viivästynyt aika voidaan tilanteen vaatiessa vähentää varsinaisesta peliajasta. Varaaja on vastuussa ajankohdan oikeellisuudesta ja ottaa huomioon pelin maksimipelaajamäärän. 
2. Vain sähköpostiin saapunut vahvistus varmentaa varauksen tapahtumisen, joten tarkistathan vahvistuksen sähköpostistasi. Varaus on sitova, ellei sitä erikseen sovitusti muuteta.
3. Peli varataan ja maksetaan verkkokaupassa varaushetkellä. Varattua peliaikaa ei voi perua eikä rahaa palauteta.
4. Alkoholi ei ole sallittu tiloissamme. Varaamme oikeuden evätä päihtyneiltä asiakkailta sisäänpääsyn pelaajien ja pelinvetäjän turvallisuuden vuoksi. 

 

AUKIOLO

Peli on varattavissa sekä arkena että viikonloppuna. Pakohuonepeli on käytettävissä vain varauksesta. Varauksen voi tehdä verkkokaupassa. Päiväkohtaiset vapaat ajat näet varauskalenteristamme, mutta lyhyen varoitusajan pelejä kannattaa tiedustella puhelimitse puh. 0400 318 398.

 

Huoneen suunnittelu osarahoitettu EU:n maaseuturahastosta.